Liikkeet ja palvelut

1. kerros

ProPatio

ProPatio

Pro Patio Oy on Suomen johtava ulkoporealtaiden myyjä. Olemme toimittaneet porealtaita ympäri Suomen jo 15 vuoden ajan. Edustamme mm. maailman suurimman poreallasvalmistajan, legendaarisen Jacuzzin® ulko- ja sisäporealtaita.

OffiStore

OffiStore

Vastuullisuudesta on turha puhua ilman näyttöjä. Meillä OffiStoressa se on kiinteä osa liiketoimintaa. Toimitamme käytetyt kalusteet hyvässä kunnossa ja edullisesti, jotta ne saavat ansaitsemansa pitkän käyttöiän.

Kamux

Kamux

Kamux Varisto tuo ulottuvillesi koko Kamuxin yli 7000 käytetyn auton valikoiman Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan auton, olipa se missä tahansa Kamux toimipisteessä.

Asko

Asko

Asko on suomalaisen kodinsisustamisen tunnetuin tuotemerkki. Viisarin Asko huonekalumyymälässä on runsas valikoima laadukkaita huonekaluja ja sisustustuotteita.

Cafe Viisari

Cafe Viisari

Café Viisari on herkullinen pysähdyspaikka koko perheelle. Tarjolla maistuvia vaihtoehtoja aina maittavasta lounaasta kahvileivonnaisiin.

Hakosen noutopiste

Hakosen noutopiste

Isku-Kodin, Kalustetalo Vantaan ja Kruunukalusteen noudot tapahtuvat Hakosen noutopisteestä. Hakosen noutopisteeseen saavut ajamalla Kauppakeskuksen pihalta talon vasemmasta päädystä parkkihallin taakse.

Sotka

Sotka

Sotka on suomalainen huonekalujen vähittäiskaupan ketju edullisuutta ja helppoa asiointia, sekä luotettavuutta arvostavalle asiakkaalle.

2. kerros

Masku

Masku

Meidän maskulaisten tehtävänämme on löytää vuosittain sadoille tuhansille asiakkaillemme ratkaisuja kotien, mökkien, pihojen, parvekkeiden ja terassien kalustamiseen ja sisustamiseen.

Expandia

Expandia

Expandia on Pohjoismaiden suurin väliaikaisten tilaratkaisujen toimittaja. Tarjoamme uuden opetussuunnitelman mukaisia oppimisympäristöjä kouluille esi- ja varhaisopetukseen, toimivia toimistotiloja sekä viihtyisät asumisen ratkaisut tarpeidenne mukaisesti.

Smartia

Smartia

Tervetuloa tutustumaan Smartia laadukkaisiin pihasaunoihin ja muihin piharakennuksiin myyntinäyttelyyn Vantaan Martinlaaksoon, Kauppakeskus Viisarin pihalle.

Linnatuli

Linnatuli

Takka, tulisija, varaava takka, kiertoilmatakka: Linnatuli – Laadukkaat kotimaiset varaavat takat ja tulisijat.

Isku

Isku

Isku on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy huonekaluja ja kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja.

MATTO.fi

MATTO.fi

Tervetuloa palveltavaksi Suomen suurimpaan mattoliikkeeseen, jossa tuhansien erilaisten mattojen valikoima.

Novafloor.fi lattianäyttely

Novafloor.fi lattianäyttely

Novafloor.fi on Suomen suurin lattiaverkkokauppa josta löydät upeat parketit ja lankkulattiat sekä trendikkäät vinyylilattiat ja laminaatit kovaan kulutukseen.

Piscina Unishop

Piscina Unishop

Piscinan vesisängyt ovat jo käsite vesisänkynä. Piscinan ylivoimainen osaaminen tuntuu parhaiten Sinun hyvissä öissäsi.