Liikkeet ja palvelut

1. kerros

Asko

Asko

Asko on suomalaisen kodinsisustamisen tunnetuin tuotemerkki. Viisarin Asko huonekalumyymälässä on runsas valikoima laadukkaita huonekaluja ja sisustustuotteita.

Cafe Viisari

Cafe Viisari

Café Viisari on herkullinen pysähdyspaikka koko perheelle. Tarjolla maistuvia vaihtoehtoja aina maittavasta lounaasta kahvileivonnaisiin.

Hakosen noutopiste

Hakosen noutopiste

Kauppakeskus Viisarin liikkeiden noudot tapahtuvat Hakosen noutopisteestä. Hakosen noutopisteeseen saavut ajamalla Kauppakeskuksen pihalta talon vasemmasta päädystä parkkihallin taakse.

Sotka

Sotka

Sotka on suomalainen huonekalujen vähittäiskaupan ketju edullisuutta ja helppoa asiointia, sekä luotettavuutta arvostavalle asiakkaalle.

2. kerros

Isku

Isku

Isku on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy huonekaluja ja kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja.

Kalustetalo Vantaa

Kalustetalo Vantaa

Sinulle räätälöidyt kotimaiset mittatilaussohvat. Sohvamme valmistetaan allergia turvallisista materiaaleista kustannustehokkaasti mittojesi mukaan.

MATTO.fi

MATTO.fi

Tervetuloa palveltavaksi Suomen suurimpaan mattoliikkeeseen, jossa tuhansien erilaisten mattojen valikoima.

Mattokymppi

Mattokymppi

Mattokymppi on palveleva mattojen erikoisliike ja erikoisosaamistamme on mittatilausmatot kaikkin kodin tiloihin.

Novafloor.fi lattianäyttely

Novafloor.fi lattianäyttely

Novafloor.fi on Suomen suurin lattiaverkkokauppa josta löydät upeat parketit ja lankkulattiat sekä trendikkäät vinyylilattiat ja laminaatit kovaan kulutukseen.

Piscina Unishop

Piscina Unishop

Piscinan vesisängyt ovat jo käsite vesisänkynä. Piscinan ylivoimainen osaaminen tuntuu parhaiten Sinun hyvissä öissäsi.

Suomen Sähköpöytäpalvelu

Suomen Sähköpöytäpalvelu

Suomen Sähköpöytäpalvelu on erikoistunut sähköpöytien, sähköisten keittiömekanismien sekä ergonomia tuotteiden myyntiin sekä asennuksiin.