Kauppakeskus Viisari
Martinkyläntie 47
01720 Vantaa

ma-pe10.00 - 20.00
la10.00 - 20.00
su10.00 - 20.00

Kartta

Sisustussuunnittelijat


Johanna Kangas

Nonna Decor
p. 040 5387 456
johanna.kangas@nonnadecor.fi
www.nonnadecor.fi

Kodin tulee kuvastaa asiakkaan omaa makua ja mieltymyksiä. Asiakas kertoo toiveet ja unelmat ja suunnittelijan tehtävänä on näyttää, miten päämäärä saavutetaan annetuissa puitteissa!


Jonita Raikko

Taikurintie 3 B 6
01390 Vantaa
toimisto@sisustusjonita.fi
p. 044 558 2277
www.sisustusjonita.fi

Asiakaslähtöistä sisustussuunnittelua, helpolla ja hallitulla projektinjohdolla, jonka lopputuloksena on harmooninen, toimiva ja miellyttävä kokonaisuus.


Katja Pulkkinen

Satulyyti
p. 044 528 4034
katja.pulkkinen@satulyyti.fi
www.satulyyti.fi
1914813-6

Koti kertoo tarinaa. Se kertoo asukkaista, muistoista, unelmista ja elämäntilanteista. Se on kerrostumia elämästä. Kertooko Sinun kotisi omaa tarinaasi? Aina kalusteet eivät löydä paikkaansa, värit riitelevät keskenään tai tila tuntuu ahtaalta. Autan Sinua löytämään kalusteille paikat, harmoniset värit kotisi sisustukseen ja tilaa elämälle. Löydämme yhdessä ratkaisun hankalimpaankin tilaan. Koti on tila tarinoille, elämälle. Yhdessä kerromme kotisi tarinaa.

Vantaa – pääkaupunkiseutu ja lähikunnat, sekä Mikkelin seutu. Liikun tarvittaessa myös muualle Suomeen.


Sisustusuunnitteluni lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet ja toiveet, asiakkaan resurssit huomioiden. Tavoitteena toimiva ja harmoninen kokonaisuus. Erityisesti minua kiinnostaa tilojen kiintokalustesuunnittelu – keittiön, kodinhoitohuoneen, säilytystilojen, kylpyhuoneen ja saunan suunnittelu – sekä pintamateriaalivalinnat. Materiaali- ja toimittajavalinnoissa pyrin käyttämään kotimaisia tuotteita ja yrityksiä.

Toiminta-alueeni on pääkaupunkiseutu.


Ullamaija Seppä

Ullamaija on nurmijärveläinen suunnittelija, joka rakastaa värejä ja omaa hyvän värisilmän, hallitsee valaistussunnittelun ja valaistuksen vaikutuksen sisustukseen, kunnioittaa asiakkaan tarpeita ja budjettia ja haluaa tehdä asiakkaan tilasta juuri omannäköisen, jossa on helppo ja miellyttävä olla.


AJK-Sisustussuunnittelijat Ry

AJK-Sisustussuunnittelijat Ry