Kauppakeskus Viisari
Martinkyläntie 47
01720 Vantaa

ma-pe10.00 - 20.00
la10.00 - 20.00
su10.00 - 20.00

Kartta

Kalustetalo Vantaa

Laulumaa Huonekalut – Design From Finland since 1988

Laulumaa on lahtelainen perheomisteinen 100% suomalainen huonekaluvalmistaja. Meidän mielestämme laadukkaan huonekalun lähtökohta on korkealaatuiset materiaalit, ajaton arjessa toimiva muotoilu, joka kestää kovaa kulutusta sillä pöydällä pitää voida vaikka tanssia. Hintamme ovat kuitenkin kohtuullisia sillä etsimme valmistukseen aina oikeat kumppanit ja teemme tuotteita isomman erän kerralla keskusvarastoomme Lahteen. Tarkkaan valitut ja testatut materiaalit sekä jatkuva laadunvalvonta ja oma tuotekehityksemme takaavat kuluttajalle turvalliset ja kestävät kalusteet. Valmistuksen keskeinen lähtökohta on tuotteiden vähäinen ympäristörasitus koko niiden elinkaaren ajan. Laulumaa- kalusteet ovat sekä teknisesti kestäviä että esteettisesti pitkäikäisiä. Se on meidän missio. Laulumaa- kauppiaita on tällä hetkellä jo n. 80 kautta Suomen.

Viisarin Laulumaa –myymälästä saat koko kodin sisustuksen valaisimista vuoteisiin! Meillä myös yksinoikeudella upea kotimainen Sjöholm -luksus vuodemallisto, joka täyttää Laulumaan laatukriteerit sekä Suomen suurin 100% kotimainen Laulumaan OloKOODI moduulisohvamallisto, joka tarjoaa räätälöidyt mittatilaussohvat jokaiseen kotiin edulliseen hintaan!

Tarjoamme myös Aktiiviraha -rahoituksen, jolla voit maksaa kaikki hankinnat kätevästi osissa omaan tahtiisi, tuotteet saat heti mukaan!

-Suomalaista muotoilua Lahdesta jo 30 vuotta-

Aukioloajat:
Ma-pe 11 – 19
La 10 – 17
Su 12 – 17
Puh. 029 1700 708
www.laulumaa.fi
Laulumaa Facebookissa

Laulumaa_yritysesittely