Kauppakeskus Viisari
Martinkyläntie 47
01720 Vantaa

ma-pe10.00 - 20.00
la10.00 - 20.00
su10.00 - 20.00

Kartta

Erikoisparketti by Novafloor

Erikoisparketti.fi on Suomen suurin lattiamateriaaleihin erikoistunut verkkokauppa. Viisarin  näyttelytilassa esittelemme isoilla pinnoilla Trinity lankkulattioita sekä Saksalaisia Parador parketteja, laminaatteja ja vinyylilattioita, yhdessä omien Novafloor -parkettiemme kanssa. Näyttelytilamme on miehittämätön, joten tuotteisiimme pääsee tutustumaan aina kauppakeskuksen ollessa auki.

Näytteytila on avattu 15.7. Näyttelytilamme on konseptiltaan ainutlaatuinen, sillä näyttelytilassa ei ole henkilökuntaa, vaan voit halutessasi keskustella meidän kanssa suoraan näyttelytilassa olevan videokuvan välityksellä! Saat meiltä siis halutessasi henkilökohtaista palvelua aina konttoriajoillamme (arkisin klo 9-17, la klo 10-13), mutta voit rauhassa tutustua tuotteisiimme myös iltaisin ja viikonloppuisin – näyttelymme on auki jokaisena viikonpäivänä! Näyttelytila on avoin Viisarin aukioloaikojen mukaan, joten lattioihimme voit käydä tutustumassa arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Uudessa näyttelytilassa olemme panostaneet erityisesti Trinity käsinveistettyjen näkyvyyteen isoilla pinnoilla, ja luonnollisesti kaikki värivaihtoehdot ovat näyttävästi esillä, sekä parkettina että lankkuversiona. Näyttelytilassa on lisäksi kattava valikoima Novafloor- parketteja sekä saksalaisen Paradorin parketit, laminaatit ja vinyylilattiat.

www.erikoisparketti.fi
www.trinitylattia.fi